Kontakt oss

Lurer du på noe? Bruk skjemaet nedenfor, eller kontakt oss på epost: post@tannik.no  eller telefon: 69160000

Ofte stilte spørsmål

Vi tilbyr betalingsløsning via OptinPay. Kort tid etter behandlingen vil du få en SMS med lenke til en betalingsside hvor du har følgende valg:

  • Direkte betaling med Visa eller MasterCard.
  • Faktura med 14 dagers forfall
  • Dele opp fakturaen med betalingsutsettelse
  • Betale med Vipps

Det er parkeringsplasser med parkeringsautomat rett utenfor inngangspartiet og langs Kirkeparken, i tillegg til en stor parkeringsplass utenfor Sarpsborg rådhus. For innendørs parkering er parkeringshuset til Storbyen og Sarpsborg torg i en avstand på ca. 150 meter

Du kan bestille time enkelt via vårt skjema her eller ved å kontakte oss på epost eller telefon.

Vi holder til ca. 200 meter fra Sarpsborg busstasjon. Sarpsborg busstasjon holder til underetasjen på Storbyen kjøpesenter. Det er også bussholdeplass rett utenfor klinikken hvor blant annet Glommaringen kjører forbi.
» For busstider klikk her

Vår fokus er å levere kvalitet som varer og at behandlingen til enhver tid er optimal. Vår kunnskap, ferdighet, hvilke apparater og ikke minst hvilket materiell som blir brukt i behandlingen er også utslagsgivende på prisen.

Ved behov for større behandlinger gir vi deg alltid et prisoverslag. Har du spørsmål så ta kontakt på telefon eller e-post. Et korrekt prisoverslag kan vi først gi deg etter å ha foretatt en undersøkelse, evt. med røntgenbilde.

Enkelte har krav på stønad fra folketrygden til sin tannbehandling. Som hovedregel må den enkelte pasient selv betale utleggene de har til tannbehandling, men enkelte unntak finnes og det er vår oppgave å vite hvem hvilke pasientgrupper som har krav på refusjon for deler av sin behandling.

Endring av timeavtale eller avbestilling senere enn 24 timer før avtalen vil bli belastet deg som pasient. Har du timeavtale på mandag er fristen fredag innen kl. 12:00. Blir timeavtalen fylt av annen pasient slipper du å betale. Priser for ikke-møtt varierer fra 300 – 1000,-.

Kontaktskjema

Her finner du oss